ERZURUM / PALANDÖKEN - Alparslan İlkokulu

Alparslan İlkokulu

Abdurranhman Gazi Mah., Sultan Alparslan Cd No41, Palandöken/Erzurum
Vizyon
Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eş değer ilkokullarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, seçkin bir okul olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan, takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek, her alanda yetiştirdiği başarılı bireyler dolayısıyla geçmiş başarılardan aldığımız güçle, bizlere kendi alanımızda küresel kimlik kazandıracak bir okul olmak. Bilgi çağına uygun, örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli, manevi, ahlâki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; vatanını, bayrağını, milletini, Ata´sını, ailesini ve insanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.
Misyon
Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilkeleri ile ilköğretim programlarının uygulanması, geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkni bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen, eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk İlke İnkılapları doğrultusunda; - Vatanını, Bayrağını Seven, - İnsana Değer veren, - Doğru, -Dürüst, -Çağdaş, - Araştırmacı, - Kendine Yetmesini bilen, - Büyükleri sayan, - Küçükleri seven, - Özgüvenini kazanmış, - Güzel Ülkemizi; hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan, BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Kütüphane Kitap Sayısı :2071
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
TAM GÜN EĞİTİM:09:00-14:20
YAYA
İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.